Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot. Näitä käyttöehtoja sovelletaan 19. tammikuuta 2013 alkaen. Aiempia käyttöehtojamme voit tarkastella napsauttamalla tätä. Jos käytät Instagramin sivustoa, Instagram-palvelua tai muuta Instagramin tarjoamaa sovellusta, mukaan lukien mobiilisovellukset (näistä käytetään yhteisnimitystä Instagram-palvelu). Lue nämä käyttöehdot huolella. Rekisteröitymällä tai käyttämällä Timma-ajanvarauspalvelua hyväksyt nämä käyttöehdot (jäljempänä ”Ehdot”) omasta puolestasi. Timma-palvelun kehittäjä on Timma Oy; Y-tunnus: 2412479-6; osoite: Mikonkatu 13 F, 00100 Helsinki; sähköpostiosoite: [email protected] Palvelun käyttö edellyttää, että Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Rekisteröitymällä Palveluun Asiakas hyväksyy sen, että Palveluntarjoaja käyttää Palvelun ja Sisältöpalveluiden kautta kerättyä dataa tuotekehitykseen, käyttäjäkokemuksen personointiin ja mainosten ja. Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi. Se ei sisällä päivän lehteä, näköislehtiä tai arkistoa. Kommentointi Palvelussa julkaistuissa artikkeleissa on kommentointiosio, jossa julkaistavat kirjoitukset valitsee Helsingin Sanomien toimitus. Käytäntömme on, ettemme genie jackpots spielen vastaan tai harkitse sisältöä, tietoja, ideoita, ehdotuksia tai muuta materiaalia, lukuun ottamatta sellaisia, jotka olemme nimenomaisesti pyytäneet ja joihin voidaan soveltaa erityisiä ehtoja ja vaatimuksia. Kaikki yritykset siirtää kyseisiä oikeuksia ja velvollisuuksia ilman asianmukaista Instagramin etukäteen antamaa kirjallista lupaa ovat pätemättömiä. Muutoksista Pelaa Babushkas-kolikkopeliГ¤ – NYX – Rizk Casino ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen.

Käyttöehdot Video

World of Tanks ja Replay käyttöehdot Vol.2 Päivität tietosi tarvittaessa, jotta tietosi säilyvät oikeina. Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palaute katsotaan eräänlaiseksi käyttäjäsisällöksi. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia muutoksen voimaantulon jälkeen ostettuja lukuoikeuksia. Käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan, kun niistä on ilmoitettu Palvelussa.

Käyttöehdot - eine

Malesia Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tai 13—18-vuotias. Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi Helsingin Sanomille käyttäjätunnuksen ja salasanan katoamisesta tai paljastumisesta kolmannelle osapuolelle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tunnisteita, jos verkosta, Asiakkaasta, Palvelun toimittamisesta, tietoturvasta tai -suojasta taikka viranomaisten määräyksistä johtuvat tai muut syyt sitä edellyttävät. Selvyyden vuoksi todetaan, että Nelonen Media ei ole korvausvelvollinen sellaisista Palvelun häiriöistä, jotka eivät oikeuta kohdassa 4. Voit lopettaa Timma-palvelun käyttämisen koska tahansa poistamalla rekisteröintisi Timma-palveluun ilmoittamalla siitä Timmalle sähköpostitse info timma. Nelonen Medialla on oikeus tehdä Palveluun, sen tekniikkaan, sisältöön ja käyttöön vaikuttavia muutoksia. Ohjelmien oikeudet ovat lisenssinhaltijoilla. Alaikäisten osalta tulee tarvittaessa voida esittää huoltajan suostumus. Näillä Käyttöehdoilla ei rajata Suomen pakottavan lainsäädännön mukaisia kuluttajan oikeuksia. Toivomme, että istut mukavasti ja kuuntelet jotain hyvää musiikkia. Helsingin Sanomien mobiili- tai taulutietokonesovelluksiin, jotka ovat saatettu Asiakkaan saataville esimerkiksi Applen App Storen, Google Playn tai Windows Marketplacen kautta, sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja. Maksullisten tilausten hinnanmuutokset tulevat voimaan seuraavan tilausjakson alkaessa hinnanmuutoksen päivämäärästä laskettuna.

Käyttöehdot - Aktien Wert

Käyttäjän antamat sitoumukset Käyttäjä sitoutuu olemaan keskeyttämättä tai yrittämättä keskeyttää Palvelun toimintaa sekä käyttämään Palvelua kulloinkin voimassa olevien Käyttöehtojen, mahdollisten muiden sopimusehtojen sekä sovellettavien lakien ja muiden säädösten mukaisesti. Nelonen Media tuottaa Palvelun parhaaksi katsomallaan tavalla. Olet yksin vastuussa viestinnästä muiden Instagram-palvelun käyttäjien kanssa sekä verkossa että sen ulkopuolella. Sisältöpalveluita maksaessaan asiakkaan Tilille tallennetaan tämän käyttämä maksukortti, ja asiakas voi myöhemmin käyttää tätä myös muissa sisältöpalveluissa. Asiakas voi tutustua Applen ehtoihin täällä , Googlen ehtoihin täällä sekä Microsoftin ehtoihin täällä. Ellei Palveluun sovellettavissa erityisehdoissa tai muutoin nimenomaisesti ole muuta sovittu, sopimus on voimassa toistaiseksi ja se voidaan irtisanoa noudattaen yhden 1 kuukauden irtisanomisaikaa. Jos sovellettava lainsäädäntö kieltää käyttämästä yhden vuoden rajoitusta vaatimusten esittämiseen, vaatimus on esitettävä sovellettavan lainsäädännön lyhimmässä sallimassa ajassa. Tässä kohdassa määritettyä tai nimenomaisesti sinun ja Spotifyn välillä kirjallisesti sovittua lukuun ottamatta, sopimukset määrittävät kaikki sinun ja Spotifyn väliset ehdot ja korvaavat kaikki näiden sopimusten asiasisältöä koskevat aiemmat suulliset että kirjalliset sopimukset. Vaihda näkymää Valikko Alma. Tällainen tapahtuma on esim. Sinä vastaat siitä, että sinulla on Timma-palvelun käyttämiseksi tarpeelliset laitteet, ohjelmistot ja tietoliikenneyhteydet. Maksullisen palvelun hinta määräytyy kulloinkin voimassaolevan Nelosen hinnaston mukaan, ellei Maksullisen palvelun hinnasta ole muutoin nimenomaisesti muuta sovittu. Jos maksettua tilausta ei ostettu prepaid-jaksona, maksusi Spotifylle uusiutuu automaattisesti tilausjakson lopussa, ellet peruuta maksettua palveluasi tilaussivusi kautta ennen kuluvan tilausjakson päättymistä. Palvelun tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sijoitustietoa sisältävät osiot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin esim. Ehtoja sovelletaan myös aiempiin Palvelun asiakkuuksiin ja ehdot korvaavat aiemmin voimassa olleet Sanoman Lifestyle ja Kids Median Internet-palveluiden käyttöehdot. Et myöskään julkaise Instagram-palvelussa yksityisiä tai luottamuksellisia tietoja, kuten omia tai muiden henkilöiden luottokorttitietoja, sosiaaliturvatunnuksia tai vastaavia henkilötunnuksia tai salaisia puhelinnumeroja tai sähköpostiosoitteita. Nelonen Median kanssa samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle tapahtuvasta siirrosta Nelonen Median ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Helsingin Sanomilla on oikeus omassa harkinnassaan olla julkaisematta Asiakkaan Palveluun toimittamaa materiaalia sekä poistaa Palvelusta jo julkaistu materiaali. Toisista Spotify-palveluista peritään maksu ennen niiden käyttöä.

0 Gedanken zu „Käyttöehdot“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.